Mijn naam is Anouk Molenaar.
Ik ben gediplomeerd gedragstherapeut voor honden en paraveterinair dierenartsassistente.
Samen met mijn gezin en hond woon ik in Heiloo.

Mijn achtergrond

Van kleins af aan was ik al gek op dieren.
Mijn opa en oma hadden altijd honden en hebben een aantal nestjes met hun kooikerhondjes gehad. Toen ik een jaar of 16 was namen ze een nieuw kooikerhondje waarmee ik op training ging. Daar is de interesse voor het trainen en het gedrag voor honden verder aangewakkerd. Ik ben daarna les gaan geven aan hondeneigenaren bij de Kynologenclub West Friesland.
Tijdens mijn laatste stage voor de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente bij die dierenarts in het dorp mocht ik blijven. Daar werk ik nu nog steeds (parttime) met heel veel plezier.
​Toen kwam Mack als puppy bij mij. Hij was een pittige hond waar ik echt voor moest werken om van hem een fijne hond te maken. Ik heb zo’n beetje alle cursussen en bezigheden samen met hem gedaan, hij vindt het heel leuk om samen met je te werken.

Anouk Molenaar

Het vak hondengedragstherapeut

Ik wilde meer weten over hoe honden leren.
Meer informatie over het gedrag; waarom laat de hond een bepaald gedrag zien en hoe kan ik mensen weer laten genieten van hun hond zoals ik ook van mijn hond doe?
Toen ben ik de opleiding voor gedragstherapie bij honden gaan doen bij DogVision.

Mijn passie is intussen mijn werk geworden; ik denk positief en in oplossingen. 

Tinley gedragstherapie voor dieren.                                                                                                                 

Ik ben werkzaam bij Tinley gedragstherapie voor dieren.
Deze organisatie is dé specialist in diergedrag. Tinley gedragstherapie voor dieren heeft alleen gediplomeerde gedragstherapeuten en stelt hoge eisen aan hun therapeuten. Wij hebben nauw contact met onze collega’s en volgen meerdere nascholingen en intervisies per jaar om onze kennis up to date te houden.
Het welzijn van dieren staat hoog in het vaandel en we gaan respectvol met jullie en je hond om.

Tinley anouk molenaar