Hond agressie bijten valt uit

Gedragstherapie

Hulp nodig bij het oplossen van ongewenst gedrag?
Gedragstherapie is de oplossing om gedragsproblemen zoals angst, agressie, ongehoorzaamheid en verlatingsangst te verhelpen. Het is een praktisch en oplossingsgericht traject. U krijgt inzicht in het gedrag van uw hond en ontvangt een plan van aanpak waarmee u zelf aan de slag kunt. Afhankelijk van het probleem omvat het traject een gedragsconsult van 1,5 uur of een plusconsult van 2,5 uur, nazorg en begeleiding.

Preventie advies

Gedragsproblemen voorkomen of het welzijn bevorderen?
Een preventieadvies is erop gericht gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw hond te bevorderen. Het bestaat uit een huisbezoek van een uur waarin u direct advies krijgt. Onderwerpen waarvoor u een preventieadvies kunt afspreken zijn bijvoorbeeld: voorbereiding voor een baby, optimaal socialiseren van uw pup, het introduceren van een nieuwe huisgenoot.

Telefonsich adviesgesprek

Een eenvoudige vraag over gedrag?
Is uw pup nog niet zindelijk? Of twijfelt u aan een tweede hond erbij? In een telefonisch adviesgesprek kunt u uw vraag of een eenvoudig probleem voorleggen. U wordt vooraf gevraagd een vragenlijst in te vullen en telefonisch enkele vragen te beantwoorden. Op basis daarvan ontvangt u advies. Een adviesgesprek duurt 30 minuten. ​

Privéles

Een gewone opvoed cursus die bij jullie aan huis of in de omgeving gevolgd wordt. Ik heb geen vaste invulling van de cursus maar speel in op de behoefte van de pup en jullie vragen. Een enkele privéles is aan te vragen of een 5 lessenkaart.